Guasha Gezichtsbehandeling

In de Chinese geneeskunde waar Guasha vandaan komt zijn schoonheid en gezondheid zeer met elkaar verbonden.

Vanuit de traditionele Guasha therapie is een speciale ontspannende behandeling voor het gezicht ontwikkeld.
Net als bij de traditionele Guasha wordt er bij de gezichtsbehandeling gebruik gemaakt van een schraaptechniek. Deze zeer zachte schraaptechniek heeft als doel de energiedoorstroming, de doorbloeding en de lymfecirculatie in het gezicht te verbeteren. Daarnaast zorgt de behandeling voor een betere collageenproductie en het verwijderen van afvalstoffen en toxines. Maar bovenal zorgt een Guasha gezichtsbehandeling voor een diepe ontspanning tijdens en na de behandeling.

Voordelen van een guasha gezichtsbehandeling:
– diepe ontspanning
– betere doorbloeding
– bevordering van een strakke en gladde huid
– vermindering pigmentvorming

Deze voordelen ontstaan door het stimuleren van de doorbloeding. Een goede doorbloeding van het gezicht zorgt voor een gezonde kleur en uitstraling. Het zorgt ook voor een versteviging van het bindweefsel waardoor het gezicht een jongere, frissere uitstraling krijgt.

In het gezicht bevinden zich ook een aantal belangrijke acupunctuurpunten en meridianen. Tijdens de Guasha gezichtsbehandeling worden deze punten en meridianen gestimuleerd. Daardoor heeft de guasha gezichtbehandeling niet alleen een ontspannde functie maar ook een positive invloed op de gezondheid.
Een guasha gezichtsbehandeling kan ook verlichting geven bij:

– hoofdpijnen
– hogklachten
– acne/puistjes/onzuivere huid
– wallen onder de ogen
– verkleinen van grove poriĆ«n
– gezichtsverlamming
– (chronische) bijholte ontstekingen

Een echte aanrader de guasha gezichtsbehandeling. Mijn hoofdpijn is helemaal weg en zo ontspannen ben ik in tijden niet geweest. Echt heerlijk! Fenneke Hooglander

Wil jij ervaren wat een Guasha gezichtsbehandeling voor jou kan betekenen of wil je je zelf verwennen met een heerlijk ontspannen uurtje voor je zelf?