Duur van de Guasha behandeling

Een guasha behandeling duurt ongveer 60 minuten. De duur van de behandeling is afhankelijk van de klachten en de reactie van je lichaam.  Tijdens de Guasha behandeling zit je op een massagestoel. Op een massagestoel kun je ontspannen voorover liggen. Dit is de meest prettige houdeing voor een rug, schouder en nek behandeling.  Bij klachten aan benen of knieën lig je op een massagetafel om zo goed de benen te kunnen behandelen.

Aantal behandelingen

Vaak voel je meteen al na de eerste behandeling verbetering van de klacht. Om je lichaam optimaal in balans te krijgen zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen is niet van te voren te bepalen, dit is geheel afhankelijk van je klachten en het doel van de behandelingen. Bij klachten is het verstandig om één keer per twee weken af te spreken. Bij herstel, acute of ernstige blokkades is het soms raadzaam om een keer in de week af te spreken.

Locatie en tarief

De Guasha behandelingen vinden plaats in Vlaardingen. Mijn behandel kamer is op de 2e etage. Mocht traplopen een probleem zijn geeft dit van tevoren aan dan kan ik de behandelstoel of behandelbank naar beneden verplaatsen.

Soort behandeling tarief
 intake + eerste behandeling  € 50,-
 losse behandeling (60 minuten)  € 45,-
 Strippenkaart 3 behandelingen  € 130,-
 Strippenkaart 5 behandelingen  € 200,-
gezichtsbehandeling  € 37,-
Behandeling op locatie € 50,- ecxl. km vergoeding
 Km vergoeding  € 0.19 per km vanaf 3132 EN

Zet de eerste stappen naar een pijnvrij leven!

Wil jij weten wat guasha hier voor jou bij kan bekenen?